Begeleiden van een heroriëntatie

Wij hebben recent een traject begeleid om een heroriëntatie uit te voeren voor een adviesbureau, met specifieke aandacht voor de strategische koers en portfolio van het bureau. Dit heeft er toe geleid dat er een focusverandering is doorgevoerd. Wij hebben geadviseerd om het algemene bedrijfsvoeringsprofiel meer te focussen op het specifieke domein van kwaliteitsmanagement. Ingezet wordt nu op het voorbereiden en begeleiden van ISO-certificeringen en het beheer en auditeren van de managementsystemen. Als doelgroep is gekozen voor het MKB, waarbij een heldere klantdefiniëring heeft geleid tot een scherpe marktbenadering. Er is een bedrijfsvoeringsplan ontwikkeld om een kostendekkende exploitatie te kunnen garanderen. In de implementatie heeft advisering plaatsgevonden over het ontwikkelen van de juiste tools en de branding van de nieuwe dienstverlening. Het nieuwe concept heeft inmiddels geleid tot de eerste klantopdrachten. Bureau BSK monitort de implementatie van deze heropzet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: