Omgevingsmanagement Nationaal testcentrum

Vanaf 2014 hebben wij in opdracht van RDW plannen ontwikkeld voor de vorming van een nationaal testcentrum. De huidige RDW testbaan is gepositioneerd in Lelystad en er is een voornemen om de baan naar een andere locatie te verplaatsen. Naast de planvorming hebben wij het programmamanagement voor de bestuurlijke fase uitgevoerd. Op dit moment voert Bureau BSK het omgevingsmanagement van dit voorgenomen nieuwe nationale testcentrum uit. Dit bestaat primair uit het onderhouden van de (bestuurlijke) contacten met potentiële samenwerkingspartijen, bestaande uit overheden, onderwijsinstellingen en marktpartijen. Daarnaast nemen wij deel aan de strategiebepaling, de voorbereiding van de governance en het uitwerken van de business case voor de doorontwikkeling van het nationale testcentrum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: