Studie naar komst zelfrijdende auto

Bureau BSK doet een diepgaande studie naar de komst van de zelfrijdende auto. Dit onderzoek wordt in samenwerking met enkele gerenommeerde universiteiten en rijksdiensten uitgevoerd. Gekeken wordt hoe overheden omgaan met grote transities, zoals de komst van de zelfrijdende auto. In het onderzoek is onder meer een historisch onderzoek uitgevoerd naar de komst van de eerste auto en hoe de overheid daar destijds mee omgegaan is. De eerste resultaten van dit onderzoek zullen naar verwachting medio 2021 gereed zijn. Wij praten u graag bij over dit onderzoek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: