BSK Consultancy

De gangmakers van Bureau BSK

Onze professionals hebben hun sporen verdiend in het openbaar bestuur. Het werkveld kent geen geheimen, de politiek-bestuurlijke omgeving is bekend en ze opereren daar vaardig in. Ze zijn een solide klankbord voor bestuur en directie. Zij kunnen gericht adviseren over (de haalbaarheid van) transitievraagstukken, of het nou gaat om een beleidsinitiatief, een omgevingsvraagstuk of een organisatie uitdaging. Wij denken mee aan de voorkant, maken kwartier bij een complexe ontwikkeling, helpen bij de onderbouwing van besluitvorming. Waar nodig schakelen wij hierbij gericht experts uit ons netwerk in.

BSK Consultancy

Bij reguliere beleidsvraagstukken of organisatie ontwikkelingen zijn gestandaardiseerde aanpakken voor handen. Uw beleidsambtenaren of stafmedewerkers weten dat ongetwijfeld kundig in beleid, regelgeving of organisatierapporten te vertalen. De huidige snelheid van maatschappelijke ontwikkelingen, de technologische vernieuwingen, de verruwing van het burgerlijk sentiment, de versnippering van maatschappelijke samenhang zorgen ervoor dat de bestuurlijke druk toeneemt. Daar volstaan de standaard aanpakken niet langer en is een andere manier van adviseren noodzakelijk. Meer aan de voorkant sturen op een gewenst maatschappelijke uitkomst. Dit vraagt bestuurlijke slagkracht, met een eigen instrumentarium.

Vanuit onze brede expertise en ervaring in de uiteenlopende domeinen van het openbaar bestuur, kunnen wij helpen de juiste richting te bepalen, een aanpak op maat te maken voor het aanpakken van een maatschappelijk ingewikkeld vraagstuk. Hierbij kiezen wij voor een gezonde mix tussen beproefde methodes en nieuwe aanpakken. Wij nemen daar de bestuurders en directie stapsgewijs in mee. In samenspraak met medewerkers, stakeholders. Op basis van scherpe analyses, feiten, een overzicht van de onzekerheden. Met het einddoel voor ogen.

Cases

Coachend adviseren In onze advisering staat uw praktijksituatie centraal en wij helpen u naar de oplossing op een coachende manier.

Neem contact op

Onze consultancy wordt uitgevoerd door senior consultants die graag meedenken in complexe vraagstukken. Dit doen ze vanuit jarenlange ervaring bij verschillende organisaties. Als je wilt praten over onze aanpak en wat we kunnen betekenen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Meer weten

Neem contact met ons op via telefoonnummer 052 1234 000 of via mail info@bbsk.nl

%d bloggers liken dit: