Opleidingsacademie

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is pexels-photo-267885.jpeg

Een kernactiviteit van Bureau BSK is het verzorgen van opleidingen voor het middenkader en de bestuurlijke top van (complexe) organisaties, waar onder bedrijven, MKB, overheidsinstellingen en onderwijsinstellingen. Doel is om professionals en bestuurders te trainen in het versterken van de competenties die nodig zijn om de huidige, snel veranderende uitdagingen voor de eigen organisatie te herkennen, te positioneren en adequaat tegemoet te treden. De opleidingen lopen uiteen van korte thematische updates tot uitvoerige leergangen waar de verdieping op competenties en inhoud gezocht wordt. We hanteren daarbij een beproefde driedeling tussen het behandelen van de actuele theorie, het inbrengen van expertise uit het veld en het werken met casuïstiek om aansluiting bij de praktijk te zoeken. Onze trainers hebben allemaal een achtergrond in het werkveld. Neem gerust contact op voor nadere informatie over onze reguliere en maatwerktrainingen.

Komende trainingen:

Kwaliteit in Verbinding (4 daagse training)

Trainingsdata

Najaar 2022: 13 september, 27 september, 11 oktober en 1 november

Voorjaar 2023: 7 maart, 21 maart, 4 april en 18 april

In deze training wil Bureau BSK de kwaliteitsprofessionals binnen complexe organisaties handvatten bieden om Kwaliteit in verbinding te organiseren. Leerdoelen hierbij zijn:

  • De deelnemer leert begrijpen hoe de verschillende disciplines en ontwikkelingen rondom kwaliteitsmanagement integraal werken.
  • De deelnemer heeft kennis van appreciative inquiry en begrijpt de toegevoegde waarde van deze aanpak in het leggen van verbindingen.
  • De deelnemer heeft door toepassen, analyse en evaluatie de vaardigheden opgedaan om kwaliteitsmanagement te verbinden met werkzaamheden van onder meer finance, informatiebeveiliging en privacy.
  • De deelnemer ontwikkelt een proactieve mindset om onderwerpen als risicomanagement en auditing binnen de organisatie integraal vorm te geven in samenwerking met collega’s.
  • De deelnemer begrijpt in welk maatschappelijk krachtenveld kwaliteitsmanagement plaatsvindt en weet daarop te acteren.

De training is primair ontwikkeld voor organisaties die opereren in een complex maatschappelijke veld. Specifiek kan de training interessant zijn voor kwaliteitsauditors, kwaliteitsmanagers, kwaliteitsmedewerkers, CISO’s, Security Officers, Privacy Officers.

Zie voor nadere informatie: https://www.springest.nl/bureau-bsk/kwaliteitsmanagement-in-verbinding

%d bloggers liken dit: